Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Szeretne hatékonyan védekezni? Próbálja ki a gázpisztolyt!

Sajnos hazánkban nem ritka, hogy olyan emberekkel kerülünk kapcsolatba akaratlanul is, akik rosszat akarnak nekünk. Akár az utcán, akár otthonunkban, bármikor megeshet, hogy olyasvalaki tör ránk, aki testi épségünket, értékeinket veszélyezteti. 

A legális önvédelem ilyen esetekben rendkívül fontos, hiszen meg kell védenünk magunkat, hozzátartozóinkat és tulajdonunkat. A gázpisztoly tökéletes választás, ha Ön is egy olyan eszközt szeretne, melynek puszta jelenléte is elég néha ahhoz, hogy a támadó megfutamodjon. A gázpisztoly azért előnyös, mert viszonylag olcsón beszerezhető, rengeteg különböző patron kapható hozzá és olyan gázfelhőt bocsát ki, mely megbénítja a támadót elég ideig ahhoz, hogy segítséget hívjon. Colt, Walther és Röhm gázpisztolyaink remek legális önvédelmi megoldást kínálnak mindenkinek, aki egy könnyen kezelhető és megfélemlítő erejű eszközt keres otthonra vagy az utcára (természetesen nem láthatóan hordozva).

Miért olyan hatékonyak a gázfegyverek manapság? A központi gyújtású gáz és riasztófegyverekből tüzeléskor egy vaskos gázfelhő távozik, mely legalább 30 centi vastag legvékonyabb pontján is, de nem ritkán 1 méteres átmérővel is rendelkezhet a felhő, ha egy ilyen patront vásároltunk. Ez a felhő nagyon sűrű, szembe kapva, ha speciális hatóanyaggal is rendelkezik, akkor azonnal megbénítja az érzékszerveket. Egy ilyen gázpisztoly további előnye, hogy a célzás is szükségtelen, hiszen a támadó teste felé irányítva hatékonyan beteríthetjük őt a gázfelhővel. Tekintse meg Ön is legális önvédelmi eszközeinket és biztosítsa be saját védelmét még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: gázpisztoly heckler gázpisztoly
zöldhétfő
Méret-táblázat
Simple Pay