Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Zubbonyok, Öltönyök

Rendezés:

Milyen a professzionális zubbony? 

A professzionális zubbony használata katonai szolgálatot teljesítőknek teljesen természetes dolog. A zubbony viszont ma már több ennél! A manapság elérhető választék lehetővé teszi, hogy különféle hivatásos katonai, rendvédelmi, szabadidős vagy akár utcai viselet váljon belőle. A zubbonyok abban azonban megegyeznek, hogy mind könnyű, kiváló minőségű, masszív anyagból készülnek, kiválóan zárhatóak, zsebekkel és általában extra rejtett funkciókkal rendelkeznek. Klasszikus, egyenes szabásvonalú és modern kialakítású zubbonyok és öltönyök egyaránt kaphatók a katonadolog.hu webáruházában. A korszerű kialakítású zubbony rip-stop alapú gyakorló ruhadarab, a könyökén cordura erősítéssel és protektor elhelyezési lehetőséggel.  A profiknak továbbá elérhető a speciális Gurkha szabású strapabíró taktikai zubbony.

Ezt elsősorban rendvédelmi szervek és biztonsági cégek részére fejlesztették ki, de természetesen kívánság szerint nyugodtan használható outdoor vagy utcai ruházatként is. A zubbonyok színükben a fekete és szürke árnyalaitól egészen a terepminta többféle verziójáig rendelkezésére állnak! Anyagösszetételük főként a speciális poliészter és a pamut változó arányú keverékéből áll, illetve az egyes rétegek funkciójuk miatt hol egyik, hol másik alapanyagból készülnek. A zubbonynak nem szabad sem túl szűknek, sem túl bőnek lennie, hiszen a mozgást ideális módon kell lekövetnie. A legnagyobb igénybevételt a kabát ujja, könyökrésze kapja, ezért ezek megerősített védőréteget szoktak kapni. A safari zubbony egy vékonyabb taktikai felsőruházat, amit akár a nadrágba tűrve is lehet hordani. Ennek szintén hőszabályozó és védő hatásai lehetnek, ami sok esetben kulcsfontosságú lehet.

Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató