Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Forgótáras gáz riasztópisztoly, forgótáras fegyver

Rendezés:

Forgótáras gáz riasztó pisztolyok vagy inkább gázspray? A válasz egyértelmű

 

Sokan azt vallják, hogy manapság már csak gázspray-eket érdemes vásárolni, hiszen könnyebben használhatók és olcsóbbak, mint egy gázpisztoly. Ez sok esetben igaz, azonban ezektől a spray termékektől közel sem várhatunk el olyan szintű eredményt és önvédelmi értéket, mint egy jó minőségű forgótáras gáz riasztó pisztolytól. Miért is van ez? A gázspray-ek egyszer használatosak és a jogszabályban 1 emberre engedélyezett viselhető mennyiség (20 gramm töltettömeg) sokszor nem elég ahhoz, hogy valakit hatékonyan megfutamítsunk. Ezzel szemben a gázpisztolyok esetében még a revolverekbe is legalább 6, minőségi hatóanyaggal megtöltött patron fér, amely egy támadó ellen bőven elég akár otthon, akár az utcán. Reck, Colt és Alfa forgótáras gáz riasztó pisztolyaink Önnek is garantálják a hatékony legális önvédelmet akkor, amikor a legnagyobb szüksége van rá.

Kicsit komolyabb beruházás, mint egy gázspray, azonban sokkal effektívebb, amikor eljön a használat ideje. Gondoljon csak bele! Egy gázspray mindig csak edény/flakon, melyre kívülről ránézve nem tudjuk megmondani, hogy mennyi nyomás és hatóanyag van még benne. Maximum súly alapján, de ez is megbízhatatlan. Nem tudhatjuk, hogy a legközelebbi bevetésekor nem csak egy üres szisszenést kapunk-e, ami akár végzetes is lehet egy komoly szituációban. Válassza inkább Ön is a jól bevált, minőségi és tekintélyt parancsoló forgótáras gáz riasztó pisztolyokat, melyek sokszor már kinézetükkel is megfélemlítik a támadót. Lehet, hogy még használnia sem kell a fegyvert! Ismerje meg minőségi termékeinket Ön is webáruházunkban még ma!

Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató