Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Gázpisztoly – Riasztópisztoly - Gázfegyver és egyebek

Felhívnánk figyelmét, hogy a hatályban lévő jogszabályok alapján a termékek interneten nem értékesíthetőek!
Az adatlapon szereplő adatok tájékoztató jellegűek!

 

Riasztó és gázpisztolyok a Katonadolog Webáruházban

Egyre többünkben merül fel a kérdés, hogy meg tudjuk-e védeni családunkat, értékeinket egy külső támadás esetén. A védekezés egy nagyon hatásos és legális módja a gáz vagy riasztófegyverek használata.

Miért is előnyös a gázpisztoly használata:
- nem kell vele pontosan célozni, stresszhelyzetben egyszerű használni
- időleges harcképtelenséget, harcképesség-csökkenést okoz (látás kiesik)

Most már saját gázpisztoly és riasztópisztoly  is beszerezhető a katonadolog.hu oldalon elérhető webáruház segítségével. Itt olyan fegyverek találhatóak meg, amelyek a valódi fegyverek pontos mását képezik és ezekhez természetesen fellelhetőek a megfelelő patronokat, kiegészítőket is.  

 

Riasztó fegyverek a biztonság szolgálatában

 

A biztonság napjainkban lakóhelytől, foglalkozástól, korosztálytól függetlenül kiemelten fontos. Mindannyian arra törekszünk, hogy szeretteinket meg tudjuk védeni szükséghelyzetben. S hogy egyáltalán miért merül fel ennek kérdése? A közbiztonság a fővárosban és vidéken is gyakran kívánnivalót hagy maga után. Ma már biztonsági cégek széles kínálatából választhatunk, és otthonunkat is a legmodernebb eszközökkel szereltethetjük fel. Sokan vagyunk azonban úgy vele, hogy ezt nem érezzük elegendőnek. A riasztó fegyverek megadhatják azt a fajta biztonságot, amire mindannyian vágyunk. Sokféle riasztó és gázpisztoly közül válogathatunk, melyek akár az online rendelés kényelmét kihasználva is elérhetőek.

A család, értékeink védelme külső támadás esetén kiemelt jelentőséggel bír. Éppen ezért megéri a riasztó fegyverek nyújtott biztonság mellett letenni a voksot. A gázpisztoly nagy előnye, hogy kezdők is egyszerűen tudják használni, így még stresszhelyzetben sem jelenthet gondot a célzás. Segítségével a támadót egy időre harcképtelenné tehetjük, ami általában elegendő ahhoz, hogy előnyre tegyünk szert és megakadályozzuk a további veszélyes helyzetek kialakulását. A riasztó fegyverek mellé a megfelelő töltények is beszerezhetőek az internetes rendelés kényelmét kihasználva. Ne feledje, a biztonság a legfontosabb, és ehhez gyakran olyan eszközökre van szükség, melyekkel megmutathatjuk felkészültségünket a támadók, vagy az illetéktelen behatolók felé. A riasztó fegyverek ennek céljából a lehető legjobb választásnak bizonyulnak.

Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató