Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Riasztó töltény 9 mm-es riasztópisztolyokhoz kiváló áron!

Akármennyit is javult a közbiztonság az elmúlt években, sosem tudhatjuk, hogy mikor szemelik ki a rablók pont a mi otthonunkat. Nem érdemes teljesen védtelenül belekerülni éppen ezért az ilyen helyzetekbe. 

Vannak legális módszerek, amelyekkel hatékonyan megfutamodásra kényszeríthetjük a támadókat. A riasztópisztolyok is ebbe a kategóriába esnek. Egy minőségi riasztófegyver, felszerelve minőségi riasztó töltényekkel hatékonyan elüldözheti a támadókat komolyabb sérülés nélkül. A riasztó töltények lényege, hogy nincs bennük tényleges lövedék, hanem nagy hang és fényhatásokat bocsátanak ki, amelyek megbénítják, elijesztik a támadót. Tökéletes választás otthonra, hiszen a legtöbb betörő nem számít ilyen jellegű önvédelemre a legtöbb embertől.

Biztosítsa be Ön is otthonát és válassza minőségi 9 mm-es riasztó töltényeinket! Walther Pa PV, PA Flash Defence és R Knall feketelőporos riasztótöltényeink rendkívül hatékony munkát végeznek, amikor szükség van rájuk. A Walther 9mm PAK típus egy szekrénytáras fegyverekhez készült 9mm-es PA riasztó töltény, amely 50db-os kiszerelésben érhető el webáruházunkban.

Olcsón hozzájuthat nálunk Ön is annyi töltényhez, amely valószínűleg egy életen át elég lesz és bármikor használhatja őket, ha olyan helyzet állna fent otthonában. Cégünk ezen felül kiváló minőségi és megbízható riasztófegyvereket is biztosít remek áron, ha még nem rendelkeznek ilyennel. A jó riasztó töltény mit sem ér egy fegyver nélkül, amibe betöltheti. Látogasson el webáruházunkba és szerelkezzen fel legális önvédelmi eszközökkel még ma!

Méret-táblázat
Simple Pay