Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Pontosan mekkora a légpuska ár?

Segítünk Önnek, ha úgy döntött, hogy légpuskát szeretne vásárolni. A hatalmas kínálatnak köszönhetően biztosra vehető, hogy nálunk megtalálja a megfelelő fegyvert. 

A részletes leírásoknak hála tudni fogja, hogy melyiket rendelje meg. Természetesen, a légpuska ár is rengeteget számít a választás során. Jelenleg, a legolcsóbb modell körülbelül harmincötezer forintba kerül. Az újabb generáció tagjai közé tartozik, hiszen floureszkáló irányzék is van rajta. A könnyű kezelhetőségének köszönhetően a vásárlók nagyon szeretik. A rajta lévő gumi gondoskodik a visszarúgás csillapításáról. A strapabíró alkatrészeinek hála igen sokáig használható. A légpuska ár valamivel magasabb lehet, ha a fegyver többféle extrával is rendelkezik.

Léteznek olyan modellek, amelyeken távcső és hangtompító előkészítés is van. Előnyt jelent az is, ha állítható az elsütőszerkezet. A felsorolt funkciókon kívül még sok másik is létezik, ezért érdemes nézelődni a Katonadolog webshopjában. A legexkluzívabb modellek esetében a légpuska ár magasabbra rúg. A mostani viszonyok között a legdrágább változat 316.040 forintba kerül. Ha már gyakorlott fegyverhasználónak számít, akkor ezt a típust is megveheti.

Semmiképpen ne feledje el, hogy csak 7,5 Joule-nál kisebb teljesítménnyel bíró modellek szerezhetők be engedély nélkül. Ezen felül szüksége lesz néhány papírnak a megszerzésére. A webshop szakértői szívesen adnak Önnek tanácsot azzal kapcsolatosan, hol kezdjen neki ennek. Érdemes végigmennie a folyamaton, hiszen a légpuska ár kifizetése után egy csodálatos fegyver tulajdonosa lehet.

Tartalomhoz tartozó címkék: légpuska ár légpuska vásárlás
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató