Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Olight M23 LED lámpa - megbízható teljesítmény elérhető áron

Az Olight M23 egy 1000 lumenes fényárammal rendelkező LED lámpa, amelynek hatótávolsága elérheti a 436 métert. A lámpa 1db 18650 vagy 2db CR123A elemmel működtethető. 3 különböző fényerő fokozat közül lehet választani (1020, 350, 20 lumen) és elérhető egy stroboszkóp mód is.

A fegyverlámpa mérete viszonylag nagynak számít 14.5 cm hosszúságával és 4 cm-es fejével, viszont ez képes biztosítani a 436 méteres hatótávot. A sugárzási szög szükségszerűen kisebb, hogy 1020 lumen segítségével elérje a 436 méteres távot.

Az Olight M23 taktikai fegyverlámpaként is használható?

A webáruházunkban elérhető lámpa rozsdamentes acélból készült előlapja, taktikai gyűrűje és gyors kapcsolási lehetősége biztosítja a taktikai kialakítást. Ahogyan említettük, a lámpa 3 különböző fényerő fokozattal rendelkezik a stroboszkóp világítás mellett.

Taktikai szempontból ez még túlteljesítésnek is számíthat. Ennek oka, hogy használat közben a legtöbb esetben 1-2 fokozat között szokott váltogatni a használója, de semmiképpen nem jelent hátrányt a harmadik fokozat elérhetősége.

Mit tartalmaz a csomag?

Az Olight M23 LED lámpa a modern csomagolása által a vásárlók elvárásainak megfelelően egy praktikus dobozban érkezik meg.

A dobozban a következő elemek találhatók meg:

  • M23 Olight lámpa

  • Diffúzor

  • Szíj

  • Töltő és akkumulátor

  • Akkumulátor tároló hüvely

  • Extra O-gyűrűk

  • Lámpatartó

  • Használati útmutató és termékbrosúra

Fizikai megjelenés 

Ahogyan a korábbiakban írtuk, az M23 a nagyobb méretű fegyverlámpák kategóriájába sorolható. A hosszúsága majdnem 2db 18650 típusú elem méretének felel meg. A rozsdamentes acélból készített előlap valóban felhasználóbarát, hiszen nem túl laza, de szerencsére nem is túl szoros. A taktikai gyűrű egyszerűen kivitelezhető leszerelésével a lámpa egyszerűen tárolható kisebb dobozokban is. A lámpa fogása kényelmes és stabil, nem csúszik a kézben. 

Fontos megjegyezni, hogy a lámpatesten megtalálható a termék sorozatszáma. Ez kifejezetten hasznos lehet például cégek vagy különböző szervezetek és társaságok számára, hiszen kiválóan nyomon követhetők és ellenőrizhetők lesznek a lámpák. Továbbá, ha valaki eltulajdonítaná a lámpát, abban az esetben egyszerűen bizonyítható lesz a jogos tulajdonos részéről, hogy a termék valóban az övé.

A lámpatartó és a kiegészítők

A lámpatartó minőségi és erős anyagból készült, amely akkor is megtartja formáját, ha éppen nincs benne a lámpa. Az oldalán két rugalmas hüvely található, amelyek által könnyedén hordozhatóvá válnak a tartalék elemek vagy akkumulátorok.

Külön kiemelendő a tartozékok közül a lámpához tartozó diffúzor és szíj egyaránt. Az Olight logóval ellátott szíj vastagabb, és ezáltal strapabíróbb a többi fegyverlámpa szíjához képest.

Összefoglalás

Az Olight M23 fegyverlámpa legnagyobb előnye kétségtelenül a hosszú hatótávja. Az általános célokra is használható lámpa a kézben kényelmesen elfér, és a méretéhez képest kifejezetten komoly teljesítménnyel rendelkezik. A rozsdamentes acélból készült előlap és a strapabíró lámpatartó biztosítják a hosszú távú használatra való alkalmasságot.

Ha hétköznapi és fegyverlámpaként történő használatra egyaránt alkalmas, minőségi lámpa választása a cél, az M23 garantáltan kiválóan fog teljesíteni mindkét területen.

Tartalomhoz tartozó címkék: olight m23
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató