Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Nem várhat a légpuska vásárlás

Nem csoda, hogy érdeklődik a fegyverek iránt, hiszen számtalan előnye van a tartásuknak. Sokan azért vásárolják meg őket az internetes webáruházakból, mert szeretnek hobbiból lövöldözni. 

Amennyiben Ön is a légpuska vásárlás mellett döntött, nézegesse meg a kínálatunkat. Számtalan precíz, strapabíró fegyver közül tud válogatni. Válasszon egy olyan típust, amelyet könnyű kézben tartani. A vásárlás előtt azt is nézze meg, hogy milyen irányzék van rajta. Kezdetben jobb, ha inkább az egyszerűbb modellek mellett teszi le a voksát. A légpuska vásárlás kedvezményes áron is lehetséges a weboldalon. A legolcsóbb típusok körülbelül harmincezer forintos áron vehetők meg, míg a legdrágábbak ára meghaladhatja a háromszázezer forintot.

Az oldalon pontosan meg vannak adva a fegyver legfontosabb jellemzői (pl. a csőhossza), amely nagy segítséget nyújthat a választás során. Figyeljen oda arra is, hogy van-e rajta hangtompító, mert ez nagy előnyt jelenthet a használatakor. A légpuska vásárlás előtt nézze meg, hogy jár-e hozzá távcső. Ha a válasz nemleges, akkor érdemes beszereznie egyet a webshopból. Szívesen állunk a rendelkezésére abban az esetben is, ha kérdése van a rendelés tekintetében. Kérjük, vegye figyelembe a Magyarországon hatályos jogszabályokat is a légpuska vásárlással kapcsolatban. Jelenleg, a 7,5 Joule-s teljesítményt el nem érő fegyverek szabadon megvásárolhatók, de efölött már engedélyekre lesz szüksége. Mindenképpen tárolja óvatos a légpuskát, nehogy véletlenül baleset történjen az elsülésekor.

Tartalomhoz tartozó címkék: katonai bolt légpuska vásárlás
Méret-táblázat
Simple Pay