Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Mire használhatóak a szerelő kesztyűk?

A legtöbb munkahelyen szükség van olyan ruházatra, amely hatékonyan védi meg az egyes testrészeinket az esetleges sérülésektől. Természetesen nemcsak a napi tevékenységekhez szükséges az alkalmazásuk, hiszen sok esetben otthonra is jól jön például egy szerelő kesztyű. De vajon mire használhatóak és milyen a termékek kínálata? Cikkünk segítségével részletesebben megismerkedhetsz ezekkel a kiegészítőkkel!

Milyen eszközökre van szükség a munkavégzéshez?

A legtöbb munkafolyamat szinte elképzelhetetlen a különböző védelmi felszerelések nélkül. Mindegy, hogy egy gyárban töltjük a napot, esetleg terepen dolgozunk, munkaruha minden esetben kelleni fog. Természetesen nemcsak nadrágban, felsőben és kabátban kell gondolkodni. A szerelő kesztyűk szintén fontos részét képezik a védelemnek, hiszen mind a négy végtagot óvni kell valahogyan. Míg a lábunkra egy minőségi cipő a legjobb választás, addig a kezünk számára olyan kelléket kell találni, ami vágásálló, csúszásgátló, esetleg jól bírható benne a hideg és hűvös levegő.

A legtöbb gyártmány alkalmas nagyobb igénybevételre is, nagyon kényelmes viseletet biztosítanak és rendkívül strapabíróak. Persze nem mindegyik modell passzol minden területre, így érdemes jól körbejárni a témát. A textil darabok nem túl elterjedtek, szemben a mártott változatokkal, amik a megfelelő illeszkedés mellett alkalmasak fürdőszobai és konyhai műveletekhez egyaránt. 

Hegesztéshez és villanyszereléshez azonban már inkább egy vágásálló típusra lesz szükség. Szerencsére a webshopunk Gurkha kesztyűi tökéletes lehetőséget kínálnak, hogy megvédhessük a kezünket. A legtöbb fajta segítséget nyújt azok számára, akik olyan anyagokkal találkoznak, amikkel nem túl jó közvetlenül érintkezni. A választék tehát éppen ezért hatalmas. 

 

A szerelő kesztyűk kínálata

 

A webáruházunk minőségi darabjai között számos munkára találhatsz egyedi modellt. Vegyük például a Gurkha neoprene vágásálló kesztyűjét, amely egy igazán kedvező áron megvásárolható darab. A kiegészítőt Spectra betéttel és vékony hard sereno tenyérrel látták el, ami segít a finom munka elvégzésében, ráadásul védi is a végtagot a vágásokkal szemben. Nagy előnye továbbá, hogy a neoprene kézháti része még a hűvös és igazán hideg környezetben is jól szigetel. A méretválaszték M-től XXL-ig terjed, így még nagyobb kezűek számára is ideális választás lehet kinti munkákhoz. 

Ne feledkezzünk meg a Gurkha tactical szerelő kesztyűjéről sem, ami a tenyér részen párnázott modell. A kézhát cordura anyagból készült, míg a tenyérrészt bőrből gyártották. Ez a változat azonban csak XL és XXL-es méretben szerezhető be. 

További nagysikerű termékünk még a Swat kesztyű is, ami egy ökölél védelemmel ellátott taktikai kiegészítő. A tenyér területét csúszásmentesített rádolgozással tervezték meg, a teljes biztonság érdekében. Fontos azonban kiemelni, hogy ez a típus nem vágásálló, így ilyen védelmet igénylő munkákhoz nem alkalmas. A zöld színben beszerezhető modell XXL-es méretben rendelhető meg a webáruházunkból. Mivel ezzel a kéz nem mozdul el a helyéről, így alkalmas lehet bármilyen szerelő munkához, ahol fontos, hogy a végtag egy helyben maradjon. Legyen szó autó-, illetve villanyszerelésről egyaránt. 

A szerelő kesztyűk többsége alkalmas tehát bármilyen házkörüli tevékenységhez, munkahelyre, de akár vadászathoz és motorozáshoz egyaránt. Mindegyik típus kényelmes, szellőző, nagy részük tépőzárral állítható.

Tartalomhoz tartozó címkék: szerelő kesztyű
Méret-táblázat
Simple Pay