Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Minőségi fegyvertokok a biztonságos és hatékony szállításért

Szeret Ön is Airsoftozni vagy sokat viszi magával légpuskáját vadászatra, egyéb szabadidős tevékenységekre? Nos, ezeket a fegyvereket nem lehet csak úgy fényes nappal csupaszon a vállunkon vinni, ezért szükség lesz egy megbízható és strapabíró fegyver tokra, fegyverkofferre

A nálunk kapható tokokkal Ön is garantálhatja fegyverének a biztonságos és kényelmes szállítást kézben vagy autóban egyaránt. Modern tokjaink elérhetők lágy és kemény kivitelben is, valamint sok különböző méretben és színben. Magnum, Jakob Winter és Gunmate fegyvertokjainkkal Ön sem dönthet rosszul, hiszen nagyobb fegyverek is elférnek bennük és nem kell aggódnia afelől, hogy fegyverei eláznak, megsérülnek szállítás közben. Az utóbbi egyébként különösen fontos szempont, ha az adott fegyver rendelkezik optikával/távcsővel és egyéb kiegészítőkkel, hiszen ezek a legsérülékenyebb részei az adott fegyvernek.

Ha Ön is biztosra akar menni, akkor Jakob Winter alukofferjeinket előszeretettel ajánljuk bármilyen fegyver vagy kiegészítő hordozására. Egy igen masszív alumínium kofferről van szó, mely a külső éleknél meg lett erősítve és 2db számzárral érkezik, így csak Ön férhet hozzá a szállított tartalomhoz. A koffer oldalán 2 fül található, amire a hozzá tartozó szíjat akasztva könnyedén vállra vehető és szállítható. A Jakob Winter szériának van műanyag kofferje is, amely minőségi és igen modern szintetikus anyagok felhasználásával készült, valamint hagyományosabb Push-Pull zárakkal lett ellátva a gyors hozzáférhetőség érdekében. Nézzen szét Ön is webáruházunkban és garantáltan megtalálja az ideális fegyver tokot!

Tartalomhoz tartozó címkék: fegyver tok fegyverkoffer
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató