Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Minden, amit a Ruger P345 airsoft fegyverről tudni érdemes

A Ruger P345 airsoft fegyver a valódi modell alapján készült változat, amit főleg sportlövészet és szórakozás terén használnak. Kinézetükben és működésükben nagyon hasonlítanak az igazi tűzfegyverekre, azonban sokkal biztonságosabbak, ráadásul a műanyag vagy fém lövedék nem okozhat súlyos sérüléseket.

Maga a P345 egy igen ismert és kedvelt eszköz, aminek használatához BB-golyóra és Co2 patronra van szükség. De akkor hol alkalmazzák, mit tud és mire jó? Ebben a cikkben erről a pisztolyról írunk részletesebben, kitérünk arra, hogy ki és milyen engedéllyel használhatja.

Az airsoft fegyver működése

A webáruházunkban kapható airsoft pisztoly hűen tükrözi, hogy néz ki az igazi fegyver, hiszen megjelenésében és részleteiben egyaránt hasonlít rá. Ez a változat azonban műanyagból készült, ezáltal könnyűvé teszi a használatot, valamint a szállítást. Az ergonomikus markolat kényelmes fogást eredményez, a fegyvert könnyen lehet kezelni, hiszen rugós rendszeren alapul. Ez azt takarja, hogy minden lövés előtt a tárat vissza kell húzni az eredeti helyére. Ezt követően a ravaszt megnyomva a pisztoly kilövi a benne található lövedéket, például a BB-golyót. 

A Ruger P345-ös többségében gázfegyver, amely a lövés során nyomást hoz létre a gázban, így a lövedéket kifelé löki. Ez a mechanizmus szinte ugyanolyan, mint a valódi lőfegyverek működése, viszont a golyókkal nem tudunk súlyos sérüléseket okozni másoknak. Éppen ezért 18 éves kor felett bárki kipróbálhatja, hiszen tartási engedély nem szükséges hozzá. 

Kinek ajánlott?

Egy minőségi airsoft fegyver remek választás sportlövészek vagy az airsoft játékok szerelmeseinek. Akik szeretnék kipróbálni, milyen egy valódi lőfegyver, de nincs hozzá engedélyük, azoknak ez a fegyver biztonságos módszert jelenthet. A Ruger P345-össel tökéletesen lehet célozni, egymás ellen versenyezni, a játék- és a sikerélmény garantált. 

Fontos azonban megjegyezni, hogy bárki használja őket, mindig be kell tartani a biztonsági előírásokat. Bár nem valódi pisztolyokról van szó, ugyanúgy kell őket kezelni, csak kijelölt területen lőhetünk velük, például pályákon vagy a saját telkünkön. Ahogy a legtöbb airsoft pisztolyba, úgy ebbe is 6 mm-es műanyag BB-golyóra van szükség, amit a tárba helyezve azonnal használatra is bírhatunk. 

A Ruger P345 airsoft fegyver

Amit viszont mindenképpen tudni érdemes a Ruger P345 airsoft fegyverről, hogy a méltán híres, sokak által kedvelt és ismert Ruger P345 tökéletes mása. A polimer ház megbízható, fém szerkezetet takar, így a használta tényleg élmény. Az elülső szerkezet működéséről egy CO2-es patron gondoskodik, a célzást pedig a fiber optika teszi még kényelmesebbé. A műanyagból gyártott eszköz esetében a belső részek és a kisebb rögzítőelemek fémből készültek. A 22 mm-es RIS sínnel felszerelt modell lehetővé teszi, hogy további kiegészítőket, például lézermutatókat, esetleg taktikai lámpát szereljünk rá. Az irányzékok jellegzetes színben kaphatóak, amely az általános célzást segíti. 

A fegyverbe 15 lövedék fér egyszerre, amiket egyesével, 2,8 J energiával lő ki magából. A 190 mm-es, 500 grammos modell kiváló választás sportlövészek, játékosok számára, de nem ritka, hogy a rendfenntartók közül is többen alkalmazzák. Azt azonban senki se felejtse el, hogy kizárólag 18 éves kor felett használhatóak, kiskorúak csak felnőtt felügyelete mellett vehetik kézbe a fegyvert.

Tartalomhoz tartozó címkék: ruger p345 airsoft
zöldhétfő
Méret-táblázat
Simple Pay