Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Minden, amit a Hunter Force 900 Combo légpuskáról tudni érdemes

Melyik férfi ne szeretne magának egy minőségi fegyvert, amely megbízhatóan és pontosan működik? A Hunter Force 900 Combo légpuska Németországból származik, és ez az egyetlen olyan darab, amely a hazai piacon prémiumkategóriásnak tekinthető. Egyedül ezt tudja nyújtani mindazt, amire a felhasználónak szüksége lehet. De vajon mit érdemes tudni róla? Most minden kiderül!

A Hammerli Hunter Force 900 Combo

 

A fegyver egy rendkívül igényes, szépen megmunkált puska, amely ideális kezdőknek és profiknak egyaránt. A gyakorlásra is használható eszköz minden egyes pontját nagyon részletesen dolgozták ki, így kézben tartva igazi vadásznak érezhetjük magunkat. A tus végére egy visszarúgást megakadályozó gumit tettek, így növelték meg annak biztonságát. Mivel kettős biztosítással látták el, így nemcsak a felhúzókar, hanem annak visszacsukása is biztosítva van. A fegyver elsütéséhez az elsütőbillentyű előtt található biztosítót szükséges átkapcsolni. A véletlen elsütés tehát teljesen kizárt!

A webáruházunkból megvásárolható légpuska töltése az alsó kar felhúzásával történhet meg. A Monte Carlo alakú tus díszített vésettel található meg a fegyveren, amelynek kivetele rendkívül egyszerű. A Hunter Force 900-at Tru-Gold irányzékkal látták el, a célkeresztet mind horizontálisan, mind pedig vertikálisan be lehet állítani. 

Az eszköz fix csővel rendelkezik, amely kizárja az elhasználódásból eredő pontatlanságot. Az itthoni piacon kizárólag ez a darab képes nyújtani ezt a magas minőséget. Az ár-érték arányáról pedig nem is beszélve!

 

A True-Gold irányzék

 

A True-Gold jelentése az angol szavakból származik, igazából egy installált világítós rendszert takar. Az erre kifejlesztett fotolumineszcens rostokból álló speciális eszköz a környezetéből szedi össze a fényt, amelyet egy pontba összpontosít. Ezzel olyan hatást kelt, mintha saját magától világítana. Nem véletlen tehát, hogy kedvezőtlen időjárási körülmények között is működik, hiszen nem szükséges neki a nappali fény. Alkalmazható sötétebb helyeken vagy akár esti félhomályban egyaránt. 

A Hammerli Hunter Force 900 Combo legfőbb jellemzői:


 • Hossza: 1150 milliméter
 • Csőhossza: 483 milliméter
 • Állítható fiber irányzék
 • Maximum 7,5 J energia
 • Kaliber: 4,5 milliméter
 • Csőtorkolati sebessége: 240 m/s
 • Bükkfa tussal rendelkezik
 • Zárt első irányzék, amely fénygyűjtős
 • Dupla biztosítású puska
 • Precíziós huzagolt fegyvercsővel látták el
 • Súlya: 3,7 kilogramm + 0,4 kilogramm a távcső
 • Gyártó: Umarex

 • Származási ország: Németország

 

Mivel bírható működésre a fegyver?

 

Ahogy minden eszközhöz, így ehhez is szükség lesz minőségi léglövedékre. Ott van például a nálunk is beszerezhető Umarex Mosquito, amely lapos fejet és bordázott testet kapott. A csomagba 500 darab 0,44 grammos lőszert tettek. Szóba jöhet továbbá a Cobra változat is, ami pedig egy hegyes és bordázott, 4,5-ös kaliberű, 0,52 grammos súlyú lövedék. 

A gyakorláshoz érdemes vásárolni jó pár lőlapot is, amelyből 14 x 14-es méretben nálunk is találhatóak csomagok. A 100 darabot tartalmazó kiszereléssel egy darabig biztosan el lehet időzni, ám a biztonság kedvéért érdemes belőle betárazni.

Amennyiben pedig egyéb kiegészítőre van szükség, mint például taktikai kesztyűre, láthatósági eszközökre, illetve hátizsákra vagy éppen lőszertartóra, akkor szintén érdemes körbenézni a hatalmas kínálatunkban.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: hunter force 900 combo
Méret-táblázat
Simple Pay