Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Miért érdemes Röhm RG 88 gázpisztolyt vásárolni?

Ahogy a legtöbb gázpisztoly, úgy a Röhm RG 88 is engedély nélkül beszerezhető önvédelmi eszköz. A szabadon tartható, akár mindennapi használatba is vehető fegyvereket tehát nem véletlenül kedvelik annyira, annak ellenére, hogy viselésükhöz már engedély szükséges.

De vajon miért érdemes beruházni egy ilyen pisztolyra? Ebből a cikkből minden kiderül!

Amit a gázpisztolyokról tudni érdemes

 

A Magyarországon 2004 óta, engedély nélkül tartható önvédelmi fegyver egy speciális kialakítású változat. Itt a cső és a töltényűr nincsen tökéletesen egy vonalban, nem is teszi lehetővé a szilárd lövedékek kilövését. A gázpisztolyok két típusa az öntöltős és a revolver verzió. 

Ezeknél az eszközöknél legtöbb esetben éles fegyvereket másolnak, de természetesen léteznek olyan fajták is, amelyek teljesen egyediek. A gázpisztolyoknál gyengébb anyagokat használnak fel, mint például a spiáter. Ezek nem képesek tehát nagyobb megterhelést elviselni, hiszen a felhasznált anyag könnyen eltörhet.

A markolatnál található tár hét töltény tárolására képes, az első elsütés előtt a pisztolyt csőre kell tölteni. Ehhez csak a szánt kell hátrahúzni, ez pedig felhúzza a kakast, ezzel feszítve ki annak rugóját. 

 

A Röhm RG 88 gázpisztoly

 

Az RG 88 gyártmány a Röhm saját tervezésű és fejlesztésű pisztolya, amely nem hasonlít egyetlen éles változatra sem. A kinézete leginkább talán a Walther PP és PPK verzióra hajaz, amely kis mérettel és könnyű súllyal rendelkezik. Mindezek miatt tökéletes választásnak bizonyul viselési szempontból, hiszen kis helyen is elfér. 

A webáruházunkban megvásárolható Röhm RG 88 kidolgozását tekintve egy nagyon igényes eszköz. A fémrészeket sorjamentesen munkálták meg, a felülete pedig akár szépnek is nevezhető. Az elvárásoknak természetesen működési szempontból is megfelel. Az egyszeres és kettős módban is használható sütésének köszönhetően pedig ideális választás hölgyek számára, mint önvédelmi fegyver. Ezt akár hozzáadhatjuk a napi viselethez is, hiszen töltött állapotban is alig éri el a 600 grammot. 

A kiváló minőségű és precíz pisztoly tehát megbízhatóan használható akár a mindennapok során is. Jó tudni, hogy a termék 18 év felett szabadon megvásárolható, tehát tartani szabadon lehet, viszont viseléséhez engedély szükséges. 

A Röhm RG 88 legfőbb tulajdonságai:

  • Félautomata fegyver
  • Tárkapacitása: 7 darab
  • Kalibere: 9 milliméter P.A.K.
  • Súlya: 580 gramm
  • Hosszúsága: 159 milliméter
  • Elsütőszerkezete: SA/DA rendszerű
  • Gyártó: Umarex
  • Származási ország: NémetországÍ

A gyártmány a sikerét tehát a minőségi anyagnak, a német származásának és persze a kis súlyának köszönheti. Az igényes fegyvert könnyen használhatják kezdők és hölgyek egyaránt, ráadásul viselési engedéllyel akár mindennapi alkalmazásra is tökéletes. 

 

Mit érdemes beszerezni hozzá? 

 

A működéséhez kelleni fog minőségi töltény, amelyből többfélét is tartunk a kínálatunkban. Ott van például a Pepper 120 milligrammos gáztöltény, amely dobozonként tíz darabot tartalmaz. Választható továbbá 9 milliméteres PAK riasztó változat is, amit 50 darabos kiszerelésben vásárolhatsz meg. 

Ha az RG 88-at több helyre is magunkkal vinnénk, akkor érdemes beruházni egy pisztolytokra is, amely tártartóval rendelkezik. Az övre fűzhető kiegészítő remek szolgálatot tehet akkor, ha nemcsak otthon szeretnénk használni az eszközt.

Tartalomhoz tartozó címkék: rohm rg 88
Méret-táblázat
Simple Pay