Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

​Kényelmes strapabíró és szép a katonai pulóver

Gyakran megesik velünk, hogy nem tudjuk mit kéne felvennünk, hogy egyszerre divatos és praktikus ruházatban járhassunk, ami még az időjárástól is megvéd, és bármilyen kabáttal együtt felvehető.

A katonai pulóver ilyen esetekben mindig jó döntés , hisz az elegáns, sötét színek (zöld, keki, barna, fekete) illetve azok kombinációja minden alkalomra jó viselet, emellett a katonai pulóver meleg, és kényelmes ruhadarab is. A V nyakú katonai pulóver akár ing fölé is vehető, és bármilyen sportos, vagy elegáns kabát alá jól megy, míg a kapucnis változat önálló viseletnek is nagyszerűen megfelel. A cipzáras, zsebes változatok kinti tevékenységekhez ideálisak, könnyű mozgást biztosítanak, ugyanakkor jól melegítenek is. Az akril, poliészter vagy éppen pamut alapanyagok hosszú élettartamot biztosítanak ezeknek a ruhadaraboknak, ugyanakkor a szennyeződés eltávolítása sem okoz gondot a mosásuk során.

A katonai pulóver, mivel éppen a hadsereg speciális igényeinek kielégítésére készült eredetileg, az átlagos ruhadaraboknál sokkal kopásállóbb, strapabíróbb, hiszen épp az extrém igénybevétel kibírása volt a cél megalkotásánál. Ha tehát ilyen tulajdonságokkal bíró ruhákat szeretnénk, mindenképpen érdemes militaryban gondolkodni, hisz ugyanazért az összegért gyakran sokkal jobb minőségű, és hosszabb élettartamú ruhadarabokat tudunk beszerezni. Bakancs, nadrág, pulóver vagy ing, a katonai stílus nem csak egyedi és elegáns, de hosszú távú ruházkodási megoldás is éppen a magas minőségi szabványok megléte miatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: katonai pulóver
Méret-táblázat
Simple Pay