Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)
Ön itt jár: > Kezdőlap >

Hírek

Hírek

2023. 12. 01. 09:03:53

Az alábbi írásunkban eláruljuk, hogy miért annyira népszerű választás a légpuska lőszer 4.5 mm-es kivitele, valamint kitérünk a használatára, a súlyára, valamint az előnyeire egyaránt.

Az ideális lövedék kiválasztása ugyanis egy már meglévő fegyverhez sem egyszerű feladat. Egyik esetben sem egyértelmű, hogy melyik a jó megoldás. Érdemes tehát a puskánkhoz több fajtát is kipróbálni, ezzel közelebb tudunk kerülni az eszköz megismeréséhez. Nem árt továbbá figyelembe venni a gyártó ajánlását, és ennek megfelelő irányba elindulni a kutatással.

2023. 12. 01. 08:59:38

A légpuska egy régóta használt szórakozási, sportolási, valamint gyakorlási eszköz. A fegyver népszerű azok körében, akik még csak most ismerkednek a puskák világával. A Walther 1250 dominator is idetartozik, hiszen meggyőző külseje azonnal leveszi a lábáról az embert. Ahhoz azonban, hogy használni tudjuk őket, nem árt kicsit jobban megismerkedni ezekkel a nagyszerű fegyverekkel.

Az alábbi írásunkban a légtartályos légpuskákról, valamint az említett gyártmányról lesz szó részletesebben.

2021. 02. 10. 08:29:03

Vajon hányan tudják pontosan, hogy mi is az a macheta? Úgy már ismerősebb, ha azt mondjuk, hogy ez egy bozótvágó szerszám? Sokan nem ismerik ennek az eszköznek az előnyeit és a hátrányait, illetve felhasználási lehetőségeit. Ebben a cikkben kifejtjük, hogy milyen machetát érdemes választani!

2021. 02. 05. 09:23:45

Mindegy, hogy milyen okból megyünk a természetbe, egy jó lábbelire mindenkinek szüksége van. A megfelelő cipő kiválasztása azonban okozhat egy kis nehézséget. Sokak szerint túrázni csak vízálló bakancsban lehet, így egy jó minőségű vászonból készült lábbeliben már ki se tegyük a lábujjunkat otthonról. De vajon melyik a legjobb választás túrázáshoz, vadászathoz vagy horgászathoz? Ebből a cikkből mindent megtudhatsz, amit a Magnum Cobra lábbelikről tudni érdemes.

zöldhétfő
Méret-táblázat
Simple Pay