Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Forgótáras gázpisztoly önvédelemre

A forgótáras gázpisztoly a riasztó fegyverek családjába tartozik, és már Magyarországon is bárki számára elérhető.

Az önvédelmi céllal vásárolt eszközök tartásáért nem kell engedélyt sem kérni, kizárólag akkor van erre szükség, ha nem csak otthon, hanem magunknál is szeretnénk hordani a fegyvert. A nem éles lőszert tartalmazó pisztolyok önvédelmi célt szolgálnak, és 20114 óta vásárolhat magának mindenki ilyen eszközöket. A forgótáras gázpisztoly az egyik legismertebb és legkeresettebb fajtája ezeknek az eszközöknek. 

Az önvédelem rendkívül fontos, és ma már egyre elterjedtebb, egyre többen fordítanak arra figyelmet, hogy valahogy képezzék magukat ilyen téren. Az önvédelmet segítik elő a különféle önvédelmi tanfolyamok, a küzdősportok azon része, ahol megtanítanak saját testünk épségének megvédésére, de az olyan eszközök is, mint a forgótáras gázpisztoly azt hivatottak elérni, hogy az ember biztonságban érezze magát és meg is tudja védeni magát egy esetleges támadáskor.

Ma rengeteg figyelemfelkeltő cikket is olvashatunk, amelyeknek nem mindegyike szolgálja a pánikkeltés célját, némely tényleg valós információkat tartalmaz és valós problémákra hívja fel a figyelmet. A riasztó fegyverek az önvédelmi eszközök egyik csoportját képezik. 

A forgótáras gázpisztoly, vagy más néven revolver egy egyszerű szerkezet, amelyet nagyon könnyű használni és az egyszerű működési elvnek köszönhetően igen kicsi az esély arra is, hogy elromlik a fegyver. Ettől függetlenül a szakemberek felhívják a figyelmet arra, hogy bármennyire is nem éles lövedék van ezekben a fegyverekben, sérüléseket lehet velük okozni, ezért csak akkor ajánlják a használatot, ha gyakoroltak vele. Aki már fogott akár ilyen pisztolyt a kezében, az tudja, hogy semmilyen ravaszt nem egyszerű meghúzni. 

zöldhétfő
Méret-táblázat
Simple Pay