Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Egyedi katonai kabát airsotft-hoz

Ha Ön is szeret airsoftozni, akkor nyilván az volt az első lépés, hogy megfelelő ruházatot szerez be a játékhoz.

Ez azért fontos, mert egyrészt védeni kell magunkat játék közben az esetleges sérülésektől, valamint a megfelelő színű ruha segít beolvadni a környezetbe és jobb rejtőzködési lehetőségeket biztosít játék közben. Egy jó minőségű katonai kabát remek választás lehet, ha gyakran jár ki játszani ismerőseivel. Ez azért fontos, mert, ha saját kezűleg készítteti el a kabátot, akkor az olyan lesz, amilyennek tényleg elképzelte és olyan anyagokból fog készülni, amilyenből csak szeretné. A legtöbb olcsón vásárolt katonai kabát hamar tönkremegy, kiszakad az airsoft játék közben, mivel nem bírja a gyűrődést.

A minőségi és egyedileg készített katonai ruházatok viszont kiváló szolgálatot fognak tenni, igen sokfélék lehetnek és van választék belőlük. Különböző anyagokból, színekből és fazonokból válogathatunk, amelyet aztán igény szerint tovább alakíthatunk. Egy jó öltözet és katonai kabát megfelelően véd, és rejtő színével segíti a játékot. A leggyakoribb választás a katonai kabát esetében a terepminta, hiszen ez olvad be a legjobban a környezetbe, ezért Önnek is ezt ajánljuk első sorban. Manapság azonban már nem mindig elég belebújni a legjobbnak gondolt terepszínű ruhába, tudni kell használni is azt. A játék közben a taktikai döntések fontosnak bizonyulnak majd. A katonai kabát segít beolvadni a környezetbe és bizonyos szintű védelmet is nyújt az airsoft lövedékek ellen, azonban mindig teljes védőfelszerelésben játsszon!

Tartalomhoz tartozó címkék: katonai ruházat katonai kabát
Méret-táblázat
Simple Pay