Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

​Divatos és praktikus viselet a katonai mellény

A katonai ruházat mai népszerűségével a hagyományos „civil” ruházatot gyártó cégek csak nehezen tudnak versenyezni, különösen a fiatalabb korosztály körében.

Egy katonai alapelvek mentén készült ruhadarab egyesíti annak minden előnyét. Elnyűhetetlen, nagyon praktikus, sokféle élethelyzetben használható, viselhető, ugyanakkor menős, stílusos is. Egy katonai mellény, nem csak egyszerűen megvédi az ember felsőtestét a hideg ellen, annál sokkal többet nyújt. A legtöbb olyan erős anyagból készül, hogy az erdőben járva, vagy éppen túra közben a legnagyobb terhelést is elbírja. A minőségi katonai mellény egyetlen mozdulattal zárható, és mozgás közben sem nyílik szét. Számos erős zsebbel, nyílással rendelkezik, ahová praktikus dolgokat, mint iránytű, bicska, cb rádió, vagy bármi mást helyezhetünk, és biztonságban tudhatunk, mert nem esik ki, nem ázik el. Egy jó katonai mellény kitűnő ruhadarab extrém időjárási viszonyok között, mert megvéd a széltől, esőtől, hótól minden körülmények között.

Emellett a katonai mellény könnyű, szinte teljesen akadálymentes mozgást biztosít, és nem melegszik ránk, könnyű, de tartós anyaga miatt rendkívül kényelmes viselet. Kirándulás, halász-vadász kaland, kiképzés, túlélő túra vagy paintball csata, ezekhez mind kiváló öltözék a katonai mellény, de ha csak egyszerűen menő, stílusos és kemény öltözetben szeretnénk mutatkozni, akkor is nagyon jó választás, fiataloknak és idősebbeknek egyaránt. Emellett még jó befektetés is, időtállósága és sokoldalú felhasználhatósága miatt.

Tartalomhoz tartozó címkék: katonai ruházat katonai mellény
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató