Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Colt Detective forgótáras gázpisztoly a legális önvédelemért!

Sokan nem tudják, de manapság rengeteg legális önvédelmi fegyver áll a rendelkezésünkre, amelyekkel hatékonyan megfutamodásra késztethetünk egy támadót például otthonunkban vagy az utcán. 

A gázpisztolyok és riasztópisztolyok remek választásnak bizonyulnak olyanok számára, akik voltak már szorult helyzetben és nem szeretnének még egyszer hasonlót átélni. Ha manapság megbízható gázpisztoly keresünk, akkor a forgótáras modelleket mindenképp érdemes szemügyre venni. Cégünk kiváló minőségű forgótáras gázpisztolyokat kínál eladásra, melyekhez több különböző fajtájú lőszert is biztosítunk. Sokan gondolkoznak öntöltős riasztópisztoly vásárlásán is, azonban a forgótárasoknak számos előnye van ezekkel szemben. A forgótáras gázpisztoly működése nem függ jelentős mértékben a tüzelt töltény gáznyomásától, amely egyébként változó lehet rosszabb minőségű lőszerek esetén.

Csappantyúhiba (elcsettenés) esetén továbbá elég még egyszer meghúzni az elsütőbillentyűt és az új töltény már érkezik is az ütőszeg elé, ezáltal a fegyver egy besült töltény esetén is tovább használható. A forgótáras gázpisztolyokat azért ajánljuk, mert rendkívül hatékonyak, megbízhatók és természetesebb is a használatuk, mint az öntöltősöké. Sokkalta egyszerűbben, ösztönösebben lehet őket kezelni stresszhelyzetben is, hiszen csak az elsütőbillentyűt kell húzni, más dolga nincs a felhasználónak. A 9mm-es Colt Detective forgótáras gázpisztoly előszeretettel ajánljuk minden érdeklődőnek, hiszen egyesíti a forgótáras fegyverek előnyeit a megbízhatósággal és praktikussággal. Mindemellett ára is olcsó! Ismerje meg termékeinket még ma!

Méret-táblázat
Simple Pay