Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Az Umarex Perfecta légpuskaszett tartalma

Manapság egyre többen vásárolnak valamilyen légpuskát, amelyet legjobb szettben beszerezni. Ennek előnye, hogy a kiegészítőket nem szükséges külön-külön megkeresni, hiszen a műveletet akár egyszerre is letudhatjuk. De vajon mit tartalmaz például az Umarex Perfecta légpuskaszett? Ebből a cikkből minden kiderül!

Az Umarex gyártó 

 

Az Umarex Németországban alapított márka, amely légi fegyverek, könnygáz- és jelzőpisztolyok, illetve paintball termékek forgalmazásával foglalkozik. A székhelye Észak-Rajna-Vesztfáliában, azon belül is Arnsbergben van. A céget közel ötven éve, 1972-ben indították útjára, sikere azóta is töretlen. A gyártmányai között találhatunk CO2 fegyvereket, pisztolyokat és persze légpuskákat. A webáruházunkban megvásárolható a márka számos fegyvere és kiegészítője. 

 

A légpuskák működése

 

Nem árt tisztában lenni azonban azzal, hogy a légpuska esetében a lőszert nem a lőportöret robbanása miatt létrejött robbanás repíti ki a fegyverből. Mindez egy sűrített levegő vagy pedig szén-dioxid hatására jön létre. Az előbbi esetében vásárolhatunk előre sűrített változatot, míg utóbbinál a hajtógázt patron formájában szerezhetjük be hozzá. 

Fontos továbbá az is, hogy Magyarországon nem szükséges engedélyt beszerezni a 7,5 J alatti értékkel rendelkező fegyverekhez. Kaliber tekintetében ez 4,5 milliméteres puskát jelent, így ezeket bárki, mindenféle papír nélkül megvásárolhatja, aki elmúlt 18 éves. Az ilyen típusok nem igényelnek továbbá bejelentési kötelezettséget sem, tehát mindenki könnyedén hozzáférhet egy 7,5 J alatti légpuskához. 

 

Az Umarex Perfecta légpuskaszett

 

A német gyártó terméke egy rendkívül megbízható és remek ár-érték arányú választás. A légpuska huzagolt és hosszú csöve a biztosíték a pontosságra. A tökéletes célzást egy 4 x 15-ös céltávcső segíti, így a siker szinte garantált. Ne feledkezzünk meg továbbá a szintetikus tusról sem, amely remekül illeszkedik a használója kezébe. 

A beugró szintű csőtörős fegyver kiváló választás kezdő lövészek számára. A huzagolt cső és a billentő retesz teszi igazán kényelmessé a puska felhúzását. Mivel ezen nincsen nyílt irányzék, így kizárólag fegyver távcsővel lehet használatba venni. A szettben található természetesen egy légpuska, és az említett céltávcső is, amelyet így nem kell külön beszerezni hozzá. 

Az Umarex Perfecta legfontosabb jellemzői  • Fegyver típusa: csőletörős, rugós légpuska
  • A csöve huzagolt.
  • Tus: szintetikus
  • Maximum energia: 7,5 J
  • Hossza: 111,2 centiméter
  • Csőhossza: 47 centiméter
  • Súlya: 3,2 kilogramm
  • Működése: nyílt irányzék hiányában céltávcsővel bírható működésre
  • Gyártó: Umarex
  • Származási ország: Németország

 

Mire van szükség a fegyver működéséhez?

 

Ahogy minden puska esetében, úgy itt is kelleni fog minőségi léglőszer. Ebben az esetben érdemes beszerezni egy Umarex Mosquito vagy pedig egy Cobra lövedéket. Mind a kettő ötszáz darabos csomagban kapható. Míg előbbi egy lapos fejes, bordázott testes változat, addig utóbbi egy hegyes és szintén bordázott kivitel. A Cobra egy kicsit nehezebb, mint a Mosquito, ám lényeges különbség nincs a két lőszer között. 

A fegyverhez nem árt továbbá rendelni lőlapokat, védőfelszerelést, esetleg kényelmi kiegészítőket. Legyen szó taktikai kesztyűről, láthatósági ruházatról, illetve vadász felszerelésekről, a webáruházunkban szinte bármit megtalálhatsz, amire csak szükséged van a gyakorláshoz.

Tartalomhoz tartozó címkék: umarex perfecta
Méret-táblázat
Simple Pay