Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

​Az airsoft termékek jellemzői

Az airsoft megszületésének idejét nagyjából az 1980-as évekre tehetjük, amikor is a Japánok megelégelték az országukban túlságosan szigorú fegyvertartási szabályokat. Ezért, megalkották az airsoftot, hogy azok is foglalkozhassanak a hobbijukkal, akik a fegyverek iránt érdeklődnek. Az airsoft ugyanis, lehetővé teszi azt, hogy a polgárok fegyvereket gyűjthessenek és használhassák is azokat, törvényes keretek között.

Az airsoft termékek kinézete maximálisan megegyezik az eredeti fegyverekével. Az airsoft termékek emellett még súlyban is majdnem pontos másai a valódi fegyverekének, így a fegyverek szerelmesei teljes mértékben úgy érezhetik, hogy eredeti lőfegyvert birtokolnak és használnak. Az airsoft termékek annyiban különböznek az eredeti fegyverektől, hogy előbbiek 6 milliméteres műanyag golyókat, úgynevezett BB-ket lőnek ki, míg az eredeti fegyverek valódi lövedéket tartalmaznak. Az airsoft termékek emellett, jóval alacsonyabb energiával lövik ki ezeket a BB-ket, mint az eredeti lőfegyverek. Vannak, akik a paintballhoz hasonlítják az airsoft termékek használatával járó játékokat. Valójában azonban, az airsoft termékek használata miatt, az airsoft fegyvereket igénylő játékok sokkal élvezetesebbek, mint a paintball.

Az igazi fegyverekhez való kísérteties hasonlóság miatt, az airsoft termékek használata sokkal nagyobb izgalmat vált ki az emberekből, mint a paintball felszerelések használata. Az airsoft termékek közé azonban nem csak a fegyverek tartoznak, hanem a kiváló minőségű, eredetivel megegyező katonai ruhadarabok is. Ezek viselésétől pedig, még inkább izgalmassá és élvezhetővé válik az airsoft játék. Az airsoft termékek azonban nem csak játékhoz hasznosíthatóak, hanem a katonai és a rendfenntartó szervezetek kiképzési és gyakorlatozási céljai során is remekül felhasználhatóak.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek airsoft fegyverek
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató