Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

A riasztó töltény beszerzése

A riasztó töltény az önvédelmi fegyverek kiegészítő eszköze.

Manapság egyre többen vásárolnak valamilyen önvédelmi eszközt, aminek oka egyrészt, hogy sokan nem érzik magukat biztonságban, szeretnék családjukat megóvni, másrészt az, hogy ezek az eszközök már 2004 óta Magyarországon is engedély nélkül vásárolhatók meg. 

A gáz- és riasztófegyverek egyik kiegészítő kelléke a riasztó töltény, amely bármilyen olyan helyen megvásárolható, beszerezhető, amelyen lehet fegyvert is venni, akár katonai boltokról, akár vadász felszerelést árusító helyekről van szó. A szakemberek egy ilyen helyen nagyon sokat tudnak segíteni abban, hogy melyik típusú fegyverbe milyen töltény való, hiszen ezekre már külön szabályok is vonatkoznak. Érdemes megfogadni ilyen esetekben a szakemberek tanácsait, hogy a komolyabb problémákat elkerüljük. 

Sokan nem is gondolnák, de egy riasztó fegyverrel is lehet kárt és komolyabb sérüléseket okozni, így nagyon fontos megtanulni a használatát, megismerkedni a működési elvvel és kézbe is venni, kipróbálni, sőt, gyakorolni vele. Felesleges eszköz egy ilyen önvédelmi fegyver, ha nem tudjuk használni, és ha szükség van a használatára, akkor a másik észreveszi, ha nem tudjuk használni és akár ellenünk is fordíthatja. 

A riasztó fegyver és a riasztó töltény beszerzése elővigyázatosság, tehát attól hogy beszerez egy ilyen eszközt még nem biztos, hogy majd használnia is kell. Fontos azonban, hogy tudatában legyen annak, hogy hogyan tudja megvédeni magát egy szükséges helyzetben. Az esetleges használatra azonban lelkileg is fel kell készülni, ne felejtse, hogy egy pisztolyt kézbe fogni, még ha tudja is, hogy nem tud vele halálos sérülést okozni, nem egyszerű. Gyakorolni pedig nagyon fontos, különben semmire nem fog menni az eszközzel.

Tartalomhoz tartozó címkék: riasztó töltény
Méret-táblázat
Simple Pay