Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Walther P22 gázpisztoly. A legális önvédelem kiváló eszköze

Sajnos még a modern társadalom sem mentes a különböző veszélyforrásoktól, amelyekkel az utcán vagy otthonunkban találkozhatunk.

Ez a legtöbbször más emberek formájában nyilvánul meg. Vannak, akik életünkre törnek, vannak akik otthonunkba betörnek. Ha Ön is meg szeretné védeni magát az ilyen helyzetekben, akkor a gáz és riasztópisztolyok kiváló és nem utolsó sorban legális lehetőséget kínálnak. Egy olyan megbízható gázpisztollyal, mint például a Walther P22, könnyedén elijesztheti a támadókat és a nem kívánatos személyeket otthonából.

Ha a fegyver láttán nem is ijednének meg a betörők, akkor a gázpisztolyból érkező erős hanghatás, valamint fényhatás garantáltan jobb belátásra bírja majd őket. A Walther P22 típusú gázpisztoly webáruházunkban kifejezetten olcsón szerezhető be. A fegyver kiváló replikája az eredeti modellnek és engedély nélkül tartható otthon. Az ilyen fegyverek tartása teljesen legális és remek önvédelmi megoldások lehetnek az Ön otthonában is.

A gázpisztolyok 2004 óta szabadon vásárolható önvédelmi fegyverek és nem is kerülnek túl sokba. Lőszert is kell hozzájuk vásárolni, azonban nálunk ez is remek árak mellett lehetséges. Birtoklásukhoz és használatukhoz nem szükséges engedély, tarthatja otthon a fiókban vagy az üzletben a pult alatt, felkészülve ezzel azokra, akik életére törhetnek bármikor.

A Walther P22 gázpisztolyt előszeretettel ajánljuk mindazoknak, akik hatékony és legális önvédelmi fegyvert keresnek. Látogasson el Ön is webáruházunkba és tekintse meg termékeinket még ma!

Tartalomhoz tartozó címkék: walther gázpisztoly
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató