Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)
További képek

Olight H37 Wave tölthető fejlámpa

Ár:
63.500 Ft
Gyártó cikkszám: OLIH37
Cikkszám: LA109-OLIH37
Átlagos értékelés: Nem értékelt
Gyártó: Olight

A fejlámpa, amit skandináv éjszakákhoz terveztek. Rendkívül sokrétűen használható professzionális készülék. Szúrófény, szórt fény, 3 db lenyűgöző teljesítményű LED, fokozatmentesen állítható fényerő, bekapcsolás kézlendítéssel. Minden egyben.

Az Olight egy kifejezetten nagy teljesítményű lámpát dobott piacra a H37 Wave személyében, ami szinte nappali fényt varázsol használója köré bármilyen éjszakai tevékenység során. A készülék házában 1 db nagy teljesítményű LED felel a szúrófény előállításáért, és két kisebb LED a szórt fény létrehozásáért. A vezérlő potméter segítségével egy hosszú gombnyomásra kapcsol be a lámpa, míg rövid gombnyomásokkal válthatunk koncentrált fénycsóva és szórt fény között. Mindeközben a potméter elfordításával fokozatmentesen beállítható a kívánt fényerő, ami 50 lumentől akár 2500 lumenig tartó skálán mozoghat, így akár közeli munkavégzéshez alkalmas a szem fáradása nélkül, vagy akár arra is, hogy legalább 200 méteres körzetben segítsen a biztos tájékozódásban egy vaksötét éjszakán. Az Olight-nál ez nem számokkal dobálózás. A teljesítmény tényleg meggyőző. A tartozék két részes (felül és körben) fejpánt hátsó részén a pánton rögzíthető akkumulátor pakk így fényintenzitás függvényében 2 órától egészen 80 órán keresztül képes táplálni a fényforrásokat.

A szúró és szórt fény külön-külön, vagy akár együtt is használható. A lámpa rendelkezik kézlendítés funkcióval is. A potméter hosszú nyomásra kapcsolja be alapállapotról a lámpát, de kikapcsolt állapotban rövid nyomásra aktiválódik egy funkció, ami halvány kék derengéssel jelzi, hogy ebben az állapotban a hosszú gombnyomás a kézlendítés szenzort kapcsolja be. Ebben az állapotban a beállított funkciót a ledsor előtt egyetlen kézlendítéssel lehet be-, vagy kikapcsolni. A funkció újbóli hosszú gombnyomásra inaktiválódik.

Hasznos eszköz lehet olyanok kezében, akik nem csak időszakosan, hanem rendszeresen az éjszakában mozognak, dolgoznak, esetleg hobbijukat (pl. vadászat) űzik a legsötétebb órákban. 

- akár 2500 lumen fényáram
- potméteres fényintenzitás állítás
- 220 méter hatótáv
- kézlendítés funkció
- 3 LED elképesztő fénnyel
- tölthető 5200 mAh, 7.4 V-os akku pakk

Elérhetőség: Raktáron

Kapcsolódó termékek

Leírás és Paraméterek

Energiaellátás 5200 mAh, 7.4 V
Anyaghasználat műanyag
Lámpák üzemidő 2500 lumen legnagyobb fényerőn max 2 óra, 50 lumen legkisebb fényerőn akár 80 óra
Max. fényáram (lumen) 2500
Max. fényerő (kandela) 12100
Max. hatótáv (m) 220
Tölthető Igen
Vízállóság IPX4
Méretek 77 x 51 x 44 mm (lámpa) + 41 x 41 x 75 mm (akkumulátor)
Tartozékok lámpa, fejpánt (felső és hátsó rész), akkumulátor pakk rövid vezetékkel, hosszabbító vezeték, hálózati töltő, garanciajegy
Színe fekete
Tömeg 433g
Garancia 1 év forgalmazói, 2 év gyártói

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.
Írja meg véleményét!
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató