Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Minden, amit az Umarex gyártóról tudni érdemes!

Az Umarex az 1970-es évek elején, Németországban alapított cégek egyike. A gyártó mára már Európa vezető cége lett, de a leányvállalatai több másik kontinensen is jelen vannak. A német minőségű termékek között találhatunk fegyvereket, bicskákat, tokokat, de még lőszereket is egyaránt. Cikkünkben összegyűjtöttünk minden fontos információt, amit az Umarex gyártóról tudni érdemes!

Az Umarex története

 

Az Umarex egy német fegyvergyártó cég, amit 1972-ben Arnsbergben alapítottak meg. A gyártó mára már Európa piacvezető márkájává vált. Emellett természetesen az egész világon jelentős szerepe van ezen a területen, hiszen több leányvállalatot is működtet. Jelen vannak az Egyesült Államok mellett Ázsiában is, így mondhatni, hogy mindenhol ismertnek számítanak. 

Hozzájuk tartoznak a Hämmerli, a Röhm és persze a Walther márkák is, így tulajdonképpen képviseltetik magukat nemcsak a sportfegyverek, hanem az önvédelmi eszközök piacán is. Mivel időközben törvényben kezdték el szabályozni az élesebb fegyverek készítését, így az Umarex úgy döntött, hogy elkezd másolatokat készíteni. Ennek hatására ők lettek a világ legnagyobb replika gyártói. A fő profiljuk a légfegyverek, a jelzőpisztolyok és az airsoft változatok. 

 

Az Umarex termékek kínálata

 

A gyártó tehát kevés dologgal nem foglalkozik. A webáruházunk választékában számos általuk készített eszközt találni, amelyek mindegyike kétségkívül minőségi és egyedi gyártmány. A magasabb árkategóriát képviselő Walther Rotex légpuska például egy teljes egészében Németországban készült modell. A 4,5 milliméteres RM8-as akár 180 lövés leadására is alkalmas egyetlen egy feltöltéssel. A termék kialakítása során az angol stílust kombinálták a németek precizitásával, így jött létre ez az igazán tartós és minőségi darab. A Lothar Walther cső minden egyes lövésnél gondoskodik a tökéletes pontosságról, így kezdők és profik számára is ideális választás lehet. 

Az Umarex gyárt továbbá gázpisztolyokat is, ilyen például a Glock 17 Gens, ami limitált kiadásnak számít. Az eredeti dobozban négy darab markolat kiegészítést is találni, egy M-es, egy L-es méretűt, egy hódfarokkal ellátottat és egy anélküli változatot. A matt fekete szán rendkívül stílusos, az irányzék pedig cserélhető, szemben az éles modellel. A fegyver 17 darabos tárat és acél megerősítést kapott, így vált a márkahű vásárlók kedvencévé. 

 

A kiegészítők választéka

 

Természetesen az Umarex nemcsak kisebb és nagyobb pisztolyok és puskák gyártásával foglalkozik. Ezek mellett ugyanis készítenek bicskákat, tokokat, mágneses céltáblákat, de természetesen lőszereket is egyaránt. Ha pedig valaki a légpuskára keres egy igazán minőségi és rá tökéletesen passzoló céltávcsövet, akkor érdemes kipróbálni a Walther 4x32-es modellt. Ez egy légfegyverre és kiskaliberű éles változatokra is használható, szerelékkel ellátott típus. 

A vadászok számára pedig piacra dobták a Walther nyúzó szettet is, ami tartalmaz többek között egy tőrt, egy nyúzókést, egy csontfűrészt és egy övre fűzhető gyöngyvászon tokot is. Ha tehát munkához lenne szükség egy teljes összeállításra, akkor az Umarex gyártmányában biztosan nem fogsz majd csalódni.

Ami pedig a lőszereket illeti, a gyártó foglalkozik Basic airsoft töltényekkel, szelep ápoló CO2 patronnal, de még Hyper 4,5 milliméteres léglövedékkel is egyaránt. Bármilyen fegyverhez is van szükség a kiegészítőre, webáruházunkban szinte minden megtalálható, amire a gyakorláshoz, munkához szükség van.

Tartalomhoz tartozó címkék: umarex
Méret-táblázat
Simple Pay