Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Minden, amit a Röhm RG96 gázriasztóról tudni érdemes!

Gázriasztót egyre többen vásárolnak, főleg önvédelmi célból. Ettől függetlenül sokan használják vadászathoz, hobbiból, de még a seregben is megtalálható. A Röhm RG96 pisztoly egy rendkívül mutatós változat, amelyet több mozifilmben is alkalmaztak már. De vajon mit érdemes tudni erről a fegyverről? Ebből a cikkből minden kiderül! 

A fegyverek iránti érdeklődés magyarázata

Mindegy, hogy milyen fegyverről is van szó, a különböző változatok világszerte rengeteg embert vonzanak. Nemcsak férfiak, hanem nők is használnak előszeretettel valamilyen önvédelmi eszközt. Sokan vadászathoz viszik magukkal, de akadnak olyanok is, akik hobbiból vagy egyéb más okból nyúlnak fegyverhez. Az ilyen személyek legtöbb esetben tisztában vannak a pisztolyok minden egyes részletével. Tudják, hogy melyik és miért népszerű, mi az, amit nagy ívben érdemes elkerülni, hiszen nem túl jó a minőségük. 

Webáruházunkban olyan fajtákat lehet beszerezni, amelyek valódi pisztolyok pontos másai. Mindegyik termékünkhöz megfelelő kiegészítőt is ajánlunk és biztosítunk. Érdemes tehát jól körbenézni a kínálatunkban, hiszen minden termékhez találni lövedéket is. 

A gázriasztó pisztoly kategóriájába tartozik a Röhm RG96-os változat is, amely régóta megtalálható a választékunkban. Mit érdemes tudni erről az eszközről?

A Röhm RG96 jellemzői

A webáruházunkban kapható RG96 egy nagyon stílusos és látványos pisztoly, amelyet szinte biztosan mindenki látott valamelyik akciófilmben. Modern kialakítása és egyedi formavilága rendkívül kedvelt az érdeklődők körében. A népszerűségén sokat dobott a Tomb Raider mozifilm is, amelyben Angelina Jolie használta több alkalommal is. 

A pisztoly Németországból származik, hiszen az Umarex gyártja. Ez a német fegyveripar egyik műremeke, amelynek kiváló a minősége, nem utolsósorban pedig precíz megmunkálás jellemzi. Az esztétikus kidolgozásnak hála rendkívül jól mutat, legyen szó sporttevékenységről vagy bármi másról. Az eredeti változata a Heckler & Koch P8-as, amelyet nemcsak a német hadseregben, hanem az amerikaiban is rendszeresen használtak. 

A fegyver a jellegét tekintve öntöltős, a műanyag tárba 9 darab 9 mm-es P.A.K. patron fér el. A markolat csúszásmentes, így teljesen biztonságosan használható. A kétkezes kialakításnak köszönhetően pedig bármelyik kézben alkalmazható pisztoly. Fontos megemlíteni, hogy nemcsak a felső rész, hanem a tárkioldó kar is kétkezes megoldást kapott. 

A hosszú élettartamát a megbízható működéssel és kiváló minőséggel egészítették ki. A legfőbb részeket, mint a cső, illetve a hüvelyvonó, acélból gyártották. 

A Röhm RG96 legfőbb jellemzői:

Kalibere: 9 miliméter P.A.K.
Hosszúsága: 225 miliméter
Súlya: 940 gramm
Tárkapacitása: 9 db
Acélból készült cső és hüvelyvonó
Kétkezes kialakítású fegyver
Német gyártmány

A Röhm RG96 működéséhez szükséges eszközök

A fegyverekhez legszükségesebb kiegészítő a lövedék, illetve patron. A Röhm RG96 esetében P.A.K. riasztótöltényre lesz szükség, amelyből többféle változatot is tartunk a kínálatunkban. A Perfecta, illetve a Walther kétféle verziójából választható hozzá lövedék. Mindegyik kiválóan alkalmas ehhez a típusú eszközhöz.

Használatához jól jöhet továbbá egy taktikai kesztyű, egy jó minőségű fejlámpa, esetleg valamilyen védelmi ruházat, abban az esetben, ha terepre is kívánjuk vinni. Kiegészíthetjük továbbá egy taktikai lámpával is, amelynek anyaga repülőgép minőségű alumínium, így tartóssága garantált. 

Tartalomhoz tartozó címkék: röhm rg96
Méret-táblázat
Simple Pay