Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Mi kapható egy airsoft webshopban?

Az airsoft az 1970-es évekbeli Japánból származik, amely ebben az időben nőtte ki magát hobbisportként. A kézifegyverek valóságos, 1:1-es méretarányú makettjei kis golyók kilövésére alkalmasak, amelyeknek köszönhetően használhatjuk különböző szituációk gyakorlására. De vajon mi kapható egy airsoft webshopban a 21. században? Ebből a cikkből minden kiderül!

Az airsoft fegyverek gyártása

 

A tervezők nemcsak arra törekedtek, hogy a fegyverek élethűek legyenek. A rendszeres fejlesztéseknek köszönhetően a valódi eszközökkel szinte bármilyen tulajdonságukban ugyanolyan replikákat képesek gyártani. Éppen ezért az airsoft webshopban számos minőségi terméket, kiegészítőt és kelléket tudunk eladásra kínálni. 

 

Az airsoft webshop kínálata

 

A webáruházunkban kapható termékkategóriákban szinte minden beszerezhető, ami szem-szájnak ingere. Nálunk rugalmasan és egyszerűen vásárolható meg számos airsoft eszköz. Legyen szó CO2 gázos airsoft gázfegyverekről, elektromos változatokról, rugós kivitelezésű termékekről, esetleg lövedékekről, itt minden megvásárolható. 

 

CO2 gázos airsoft fegyverek

 

Ott van például az Umarex gyártmánya, a Ruger P345 darab. A méltán híressé vált és sokak által előnyben részesített airsoft fegyver az eredeti tökéletes mása. A fém szerkezetet egy polimer ház takarja, amely megbízható védelmet nyújt a pisztoly számára. Az eszköz egy CO2-es patronnal hozható működésbe, amely a webáruházunkból szintén könnyedén megrendelhető. A tárkapacitásba 15 lövedék fér el, amely lehet az Elite Force prémium airsoft golyós változat is. 

 

Az elektromos airsoft fegyverek

 

Az elektromos változatok között ott van a H&K márka által piacra dobott G36-os airsoft fegyver. Ez a puska egy replika, amely a német hadseregben előszeretettel használt változat tökéletes mása. Mivel a fegyver viszonylag kis méretű, így főként a különleges erők és a rendőrség alkalmazza előszeretettel. Nem csoda az sem, hogy az amerikai SWAT kommandósok raktárából is ezek kerülnek ki, ha terepre kell menni. 

 

Az elektromos verzió felhúzókarja kétoldalas kialakítást kapott, így akár jobb, akár bal kezesek egyaránt használhatják a terméket. A puskát kihajtható válltámasszal látták el, amelyhez kompakt méretek és nagy tárkapacitás társul. A fegyver anyaga fém és ABS, amiket az Umarex előszeretettel használt a gyártás során. 

 

Rugós airsoft fegyverek

 

Ne feledkezzünk meg továbbá a rugós kivitelezésű darabokról sem. Ezek között ott van például a Walther PPK/S fémszánnal ellátott változata is, amely szintén egy német tervezésű és kivitelezésű fegyver. A fix irányzék mellett a puskát fém belső alkatrészekkel is ellátták. 

 

Jó szolgálatot tehet továbbá a P22-es, 20 darabos tárkapacitással rendelkező, rugós rendszerű élethű másolat egyaránt. Ennek maximális energiája 0,5 J, működéséhez pedig kapható Basic airsoft lőszer, de akár prémium változat is. 

 

Lövedékek és kiegészítők

 

Egy fegyver sem használható megfelelő lőszer nélkül. Ehhez a webshopunk eladásra kínál többféle airsoft lövedéket. Legyen szó a már említett két változatról, esetleg megfelelő airsoft gázról, illetve CO2-es patronról egyaránt.

 

Mindemellett természetesen számos kiegészítőt is raktáron tartunk. Ilyen például a Combat Zone airsoft fegyver gyorstöltő, a Mil-Tech könyökvédő vagy éppen a német HK által piacra dobott fegyvertár is, amely megkönnyíti az eszköz újratöltését. Természetesen a gyakorláshoz nem árt majd egy arcvédő, illetve egy taktikai mellény sem. Ezekért szintén nem szükséges tovább keresgélni, hiszen ezek a darabok nálunk is kosárba helyezhetőek.

 

Tartalomhoz tartozó címkék: airsoft webshop
Méret-táblázat
Simple Pay