Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

​Katonai távcső jó minőségben

Ön is elgondolkodott már azon, hogy milyen jó lenne a távolba látás tudományát birtokolni, akár csak egy pillanatra is? Természetesen most ne az időbeli tevékenységre gondoljon, hanem a térbeli távollátáshoz. Néhány nagyobb hatótávolságú, speciális, katonai távcső képes olyan éles képet visszaadni, mintha közvetlen közelről szemlélné a tárgyakat. 

A különleges eszköz segítségével, a távoli tárgyakat fel tudja nagyítani. A távcsövet szokták még teleszkópnak vagy messzelátónak is nevezni, bár ezek inkább régebbi kifejezések. A messzelátók alatt, a szélesebb körben elterjedt optikai eszközöket értik, amelyek több százszorosára képesek felnagyítani a gyakran több kilométernyi távolságban lévő tárgyakat, személyeket. Gondoljon a mesterlövészekre! Nekik is van egy távcsövük, amit professzionális módon megtanulnak beállítani és használni ahhoz, hogyha szükséges, akkor a kilométerekre lévő ellenséget egy lövéssel le tudják szedni. Erre leginkább fontos személyek védelme során, illetve sajnos napjainkban a Közel-Keleten van szükség.

A katonai távcső fontos eszköze a bátor harcosainknak. A katonadolog.hu oldalon is elérhető a különleges katonai távcső beépített tájolóval, ráadásul baráti áron, ami kiemelkedően tiszta képet biztosít. A színtorzítás nélküli lencserendszer megbízható használatot eredményez. Ezen felül tartalmaz távmérőt és szélesség meghatározó rendszert, kalibrált keresztmetszettel. A kiváló minőségű távcső ütés- és vízálló gumiburkolattal rendelkezik, valamint párásodástól mentes lencsékkel van felszerelve.

Tartalomhoz tartozó címkék: katonai távcső katonai bolt
Méret-táblázat
Simple Pay

  Simple vásárlói tájékoztató