Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

Vadászbakancs, hótaposó, thermo bakancs

Rendezés:

Megbízható vadász bakancsok extrém körülményekre is kiváló áron

 

A vadászok élete bizony nem mindig egyszerű, hiszen előfordulhat, hogy kemény terepen, nagy hidegben, kemény időjárási viszonyok között kell végezni a munkát. Egy megfelelő vadászbakancs nélkül nem is érdemes elindulni és ha még Ön sem rendelkezik eggyel, akkor nálunk garantáltan talál megfelelőt. Vadászok számára előszeretettel ajánljuk Thermo, valamint Absolute Zero hótaposó vadászbakancsinkat, melyek a legszélsőségesebb időjárási viszonyok, valamint terepviszonyok között is megfelelő védelmet, valamint stabilitást nyújtanak a láb számára. Remekül funkcionálnak emellett túrabakancsként is, tehát túrázóként ha Ön is egy ideális lábbelit keres, akkor érdemes megtekintenie vadászbakancsainkat, hiszen ezekkel nem dönthet rosszul.

Hótaposó bakancsaink kifejezetten az extrém hideg időjárásra kifejlesztett lábbelik, melyek csúszásmentes, gumi anyagú Vibram talppal készültek, emellett felsőrészük speciális gyöngyvászonnal kombinált bőr, amely véd a hideg ellen és melegen tartja a lábat, amikor a legnagyobb szükség van erre. Thermo vadászbakancsaink hasonlóan jól felszereltek és szintén kiválóan teljesítenek nagy hidegben, extrém körülmények között. Az M-Tramp téli vadászbakancs például speciális kétrétegű talppal, valamint boka részig gumírozott alsó résszel rendelkezik, hogy havas, nedves környezetekben is ellenálló legyen, ne ázzon be. Vadászbakancsaink akár -30°C-ig is ellenállnak a hidegnek, melegen tartva a lábat, emellett rendszeres kezelés mellett teljesen vízhatlanok. Ha túrázni vagy vadászni indul extrém terepre vagy extrém körülmények közé, akkor termékeinkkel bebiztosíthatja az ideális lábbelit az útra. Minőségi és megbízható vadászbakancsok elérhető áron a Katonadolog-nál!

Méret-táblázat
Simple Pay