Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

​Airsoft fegyverek és kiegészítők

A gázüzemű légfegyverek nagyszerű szórakozást nyújtanak a baráti társaságoknak. Ráadásul annál szórakoztatóbb a játék, minél többen gyűlnek össze az adott területen. Amennyiben játszottál már paintballt, akkor az airsoft fegyverek használata nem lesz olyan bonyolult művelet. 

Mielőtt megismerkednél a játékszabályokkal, íme egy kis ízelítő a történetéből. Az első gázhajtással működő berendezések Japánból kezdtek elterjedni a 70-es években. Japánban igen szigorúan szabályozták a fegyverek használatát, ráadásul Európában is, csak valamikor 2004 környéken kezdett ismert lenni a különleges hobbi. 2004-ig csak kisebb csoportok foglalkoztak légfegyverekkel, mindezt zárt körben. Az internetes forradalomnak hála, azóta már országos versenyeket is rendeznek az airsoft fegyverek használatából.

A játék különlegessége a bizalmon, a becsületességen alapszik. A speciális gumilövedékek ugyanis nem hagynak festékfoltot a ruhán vagy a bőrön, mint a paintball esetén. Ezért, ha egy játékost meglőnek, akkor kézfeltartással jeleznie kell, hogy kiesett. Természetesen a játék kétféle szabály szerint alkalmazható. Az egyik úgynevezett változata a végkiállós játék, a másik pedig a visszaállós. Nem kell magyarázni, hogy mi a különbség a kettő között. A végkiállós során értelemszerűen, amelyik játékost eltalálták számára véget ért a játék, a visszaállósnál pedig még játékban maradhat az is, akit meglőttek. Az airsoft fegyverek élethű másolatai a komolyabb lőfegyvereknek. A gázüzemű eszközök nem képesek komolyabb sérülést okozni.

Tartalomhoz tartozó címkék: airsoft fegyverek
Méret-táblázat
Simple Pay