Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

A Norica Storm származása és tulajdonságai

A Norica Storm egy spanyol származású légpuska, amely a Norica gyártó üzeméből kerül ki. A csodálatos kivitelezésű terméket bükkfatussal és automata biztosítással látták el. A csőletörős fegyver már rég a márka egyik zászlóshajója, amely nem véletlen van így.

De vajon mit érdemes tudni ennek az eszköznek a származásáról és tulajdonságairól? Ebből a cikkből minden kiderül!

 

A Norica története

 

A Norica egy több mint száz éves múlttal rendelkező fegyvergyártó cég. A vállalat már több mint 92 országban van jelen, amelynek köszönhetően a termékeik szinte bárhonnan beszerezhetőek. A generációról generációra fejlődő márka kínálatában számos fegyver és egyéb kiegészítő is megtalálható. Ilyen például a CO2-vel működő pisztoly, az optikák és persze a légpuskák. Az egyik ilyen a Norica Storm, amely mára hatalmas népszerűségnek örvend. De mit érdemes tudni róla? Mitől ennyire sikeres?

 

A Norica Storm légpuska

 

A webáruházunkban beszerezhető Norica gyártmány kétségkívül a gyártó zászlóshajója. Kivitelezésének köszönhetően nyugodtan pályázhat a világ egyik legelegánsabb légpuskájának címére. A magas pofadékú tus mellé új vonalú halbőrözés és csőkompenzátor is tartozik. A különlegességei közé tartozik többek között a fluoreszkáló irányzék is. A hagyományos csőletöréses kivitelezésű puska automata biztosítású. 

   

A Norica Storm legfőbb jellemzői:  • Hossza: 1190 milliméter
  • Csőhossza: 454 milliméter
  • Súlya: 3,2 kilogramm
  • Max energia: 7,5 J
  • A Norica Storm egy csőletörős fegyver 
  • Gyártó: Norica, Spanyolország

  • A fegyver egy automata kibiztosítású termék

 

A légpuska működése

 

A légpuskához minden esetben szükség van minőségi léglövedékre, amely jelen esetben lehet Umarex Mosquito vagy éppen Cobra változat is. Míg előbbi egy lapos fejes, bordázott testes gyártmány, addig utóbbi egy hegyes kialakítással ellátott, bordázott léglőszer. Mind a két termék 500 darabos csomagban kapható. 

 

A gyakorláshoz vásárolható továbbá légpuska lőlap is, amelyből webshopunkban többek között a 14 x 14 centiméteres változat szerezhető be. A 100 darabos csomagot könnyedén megrendelheted, ugyanis csak a kosárba kell helyezni és már fizethetsz is érte. 

 

Választhatsz hozzá akár egy Walther Compact céltávcsövet is, amelyet pillanatok alatt a légpuskához rögzíthetsz. A kis méretű termék szerelékkel együtt kapható. A 32 milliméteres lencseátmérővel és 256 milliméteres hosszal rendelkező kiegészítő négyszeres nagyításra képes. A segítségével a betekintési távolság elérheti a 70 millimétert is. Nem is kell ennél több!

 

A légpuskák tartási engedélye

 

Magyarországon a 7,5 Joule alatti csőtorkolati változatokhoz nem szükséges engedély. Sem a tartásához, sem pedig a vásárlásához nem kell más, csak az, hogy az adott személy betöltse a 18. életévét. Az ilyen típusú fegyverek vásárlását nem szükséges bejelenteni, így szinte bárki számára egyszerűen hozzáférhetőek.

 

Fontos tudni azonban, hogy a jelenleg hatályban lévő szabályok szerint minden típusú puskához ki kell váltani az MKH kártyát. Ez egy olyan dokumentum, amely alapadatokat tartalmaz. Ilyen a vásárolt fegyver típusa, annak kalibere és persze az energia mértéke. Akár egy közúti ellenőrzés során is szükség lehet rá, így nem érdemes a beszerzését elhalasztani. 

 

Amennyiben hasonló fegyvereket vennél, esetleg további kiegészítőkre van szükséged, nézz körbe bátran a széles kínálatunkban! Szívesen segítünk bármiben! 

 

Tartalomhoz tartozó címkék: norica storm
Méret-táblázat
Simple Pay