Weboldalunk az alapvető működéshez szükséges cookie-kat használ. Szélesebb körű fukcionalitáshoz marketing jellegű cookiekat engedélyezhet, amivel elfogadja a https://www.katonadolog.hu/adatvedelmi_nyilatkozat_3-ban foglaltakat.
Termékek Menü
+36204316610 (9-16 óráig)

A multifunkciós zsebkés, egy igazi társ jóban rosszban!

Van egy nagyon közeli ismerősöm, aki igaz barátként tekint a multifunkciós zsebkésre, ami ugyan kis méretű, ám annál hatalmasabb tekintélyű eszköz. Nemcsak hogy barátja, igazi társa, nem is tesz nélküle egyetlen lépést sem.

Nadrágja övén hordja egy kicsi kézműves bőr tokban, és bár sokszor néznek rá furcsán miatta, rendszeresen akad vendég felhasználója a kicsiny tárgynak. Ő pedig csak mosolyog, mert tudja, hogy mennyi problémás helyzetből húzta már ki e kicsiny multi eszköz őt és ismerőseit egyaránt.

A Victorinox multifunkciós zsebkésekről

A Victorinox születése az 1884-es évre nyúlik vissza, amikor Karl Elsener megnyitott egy szerszámműhelyt Ibach-Schwyzben. Forradalmi ötlete az volt, hogy kompakt kést készítsen egy sor gyakorlati funkcióval. Az ötlet sikeresnek bizonyult, és ezzel elindult a svájci bicska története.

Világszerte híres márka, és bár az évek során az igények természetesen megváltoztak, a cég ma is igyekszik minden elvárásnak megfelelni. A minőség, a funkcionalitás, az innováció és az ikonikus design a Victorinox legmagasabb prioritása ma is.

A svájci hadseregből származó történetek pedig szájról szájra járnak, hogy a bicska életmentő történetei eljussanak az unokákhoz is.

Lehet példákat sorolni, de igazából vége-hossza beláthatatlan, mennyi alkalom adódhat arra, hogy hasznát vegyük, ha a táskánkban, nadrágszíjunkon vagy akár a retikülben lapul egy ilyen zsebkés.

Elmondható, hogy vadászathoz, kiránduláshoz, szabadidős tevékenységekhez már-már nélkülözhetetlen. Mindig adódik olyan helyzet, amikor egy kés, egy hegyes eszköz, csavarhúzó, mini fűrész hasznos lehet, ha kéznél van, márpedig szerszámosládát mégsem vihet magával az ember mindenhová.

Először is fontos, hogy nem csupán egy késről beszélünk. Manapság már igen jó minőségű, edzett, strapálható anyagból készülő eszközöket találhatunk a piacon, melynek részei gyakorlatilag egy kisebb szerszámosláda tartalmával vetekszenek.

Megtaláljuk az ismert márkák mellett a névtelen darabokat is, amik azért némiképp elmaradnak a nagy nevek mellett anyagukban, tartósságukban. Funkciójukat tekintve már nem, alapvetően az összes feladatra alkalmasak, amikre ismert nevű társaik.

A webáruházunkban a multifunkciós bicskák egyik legjobbját vásárolhatja meg, mégpedig a Victorinox svájci bicskát. Nem csak a minősége miatt szeretik a vásárlók, hanem a gyártó széles választéka is vonzóvá teszi ezt a terméket. Áruházunkban megtalálható a kimondottan piknikhez kialakított Victorinox Picknicker, de a vadászok számára készült Victorinox RangerGrip 55 multifunkciós vadászbicska is a sok egyéb speciális kialakítású bicska mellett.

Akkor is lehet okos megoldás, ha épp ajándékot keresünk egy férfi számára

Nem csak a parfüm, és az alkohol lehet jó ajándék. Szeretett párunknak, rokonunknak, barátunknak válasszunk egy minőségi multifunkciós bicskát. Melyik férfi ne örülne egy ilyen hasznos kis szerszámnak, még akkor is, ha esetleg van már neki? Sokféle kivitelben lehet kapni, kisebbet, nagyobbat, speciális célra kialakított verziót, válasszunk közülük bátran, biztos lesz a siker. 

Ha pedig komolyabb és nagyobb késre van szüksége, a Herbertz, Walther, Puma márkák közül válogathat kedvére valót, hogy vadászat vagy túrázás közben legyen önnél egy nagyobb, még komolyabb pengéjű kés is.

Ezután már csak a hozzávaló ruházatot, és kiegészítőket kell megtekinteni áruházunkban, hogy azok közül is az Önnek megfelelőt választhassa.
Tartalomhoz tartozó címkék: svájci bicska Victorinox
zöldhétfő
Méret-táblázat
Simple Pay