Termékek Menü
0
+36 20 431 6610
0 Kosár 0

​Egy jó taktikai nadrág, amelyet Ön sem hagyhat ki!

Airsoftozás közben sok olyan helyzet adódhat, ahol nagy mozgékonyság szükséges ahhoz, hogy elkerüljük a találatokat. Ez megkövetel egy olyan taktikai nadrágot, amelyben könnyen mozoghatunk, mégis magunkkal vihetünk egy-két hasznos kiegészítőt meccs közben.

Ha Ön is egy rugalmas és minőségi taktikai nadrágot keres, akkor a zöld Moleszkin nadrágot előszeretettel ajánljuk. Ez egy kifejezetten erős, strapabíró anyagból készült nadrág, amely speciális szellőző lyukakkal is rendelkezik annak érdekében, hogy ne fülledjünk bele játék közben. A Moleszkin egy közepes finomságú fonalakból szőtt, sűrű atlaszkötésű szövet, amelyet kifejezetten kedvelnek a vásárlók airsoftozáshoz. Nehezebb kivitelben is kapható és megerősített kötéssel, a bőrhöz hasonló jelleget kap.

Érzetre kellően erős az anyag, így nem szakad ki az első tüskével való találkozás során, ami azért nagy plusznak számít, hiszen játék közben sok esetben sűrű növényzettel benőtt terepen kell átverekednünk magunkat.  Volt olyan magyar gyártású taktikai nadrág, aminek a szövete kifejezetten nagy csalódás volt számunkra is, ezért is szereztük be a Moleszkin taktikai nadrágot, hogy ez többé senkivel se forduljon elő.

A varrások kellően erősek és nem bomlanak meg a komolyabb igénybevétel után sem. Fenék és térd részen megerősítésre került a nadrág, hogy a térdelést jobban viselje mind az anyag, mind a térdünk. A zsebek egy része tépőzáras, viszont nem mindennapi tépőzárakról van szó, mivel akár évek múltán sem mennek tönkre. Próbálja ki Ön is a minőségi Moleszkin taktikai nadrágot!

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Méret-táblázat
Simple Pay

Simple vásárlói tájékoztató