Termékek Menü
0
+36 20 431 6610
0 Kosár 0

​Airsoft zubbonyok különböző színekben

A terepmintás airsoft ruha manapság is igen népszerű a játékosok körében, azonban vannak olyan esetek, amikor nem feltétlenül ez a legjobb választás. Ha épületharcról van például szó, akkor a terepmintás zubbony elég jól látható, így a rejtőzködés sokkal nehezebb ebben a típusú ruhában.

Nézzük meg tehát az alternatívákat!

A digitál ruházat, avagy „digital camo” egy, az Amerikai Hadsereg kanadai minta alapján készített ruházata, amelyet civil felhasználásban is meg lehet kapni, természetesen más anyagokból. 2004-ben kezdeték el tesztelni, majd 2005-ben hadrendbe is állították a tényleges hadseregben, mivel rendkívül hasznosnak bizonyult ez a fajta zubbony . Tartozékok és minden más egyéb kiegészítő könnyen beszerezhető hozzá. Ha van egy kis ideje, akkor akár a teljes felszerelését ilyenre festheti. Hazánkban a legtöbb helyen igen rosszul rejt a növényekkel teli terepen, azonban épületek közt kiválóan lehet használni.

Az igazán izgalmas játékosok számára, akik éjjel is szeretnek játszani, a fekete zubbonyt előszeretettel ajánljuk. Ennél jobb rejtőszín nincs éjjeli játékra. Természetesen nappal viszont tulajdonképpen ez a legrosszabb. Valamit valamiért. A fekete az egyik legrégebbi katonai terepminta és számos zubbony készül ebből a színből a speciális meccsekre. Éjszakai játékokon és épület harc során nagyon jól használható, terepre azonban nem kifejezetten ajánlott nappal. A különböző színű zubbonyok segítenek a játékban, azonban a tapasztalat és a gyakorlottság mindig nagyobb szerepet fog játszani az Ön sikerében.

Tartalomhoz tartozó címkék: érdekességek
Méret-táblázat
Simple Pay

Simple vásárlói tájékoztató